There are two temperature thresholds called "cracks" that roasters
listen for. At about 205–207 °C, beans will emit a cracking sound. This
point is called "first crack" → bean doubles in size, becomes a light
brown color and experiences a weight loss of approximately 5%. When
the beans are at about 224–227 °C, the beans emit a "second crack."
This is the dividing point between medium and dark roasts.
listen for. At about 205–207 °C, beans will emit a cracking sound. This
point is called "first crack" → bean doubles in size, becomes a light
brown color and experiences a weight loss of approximately 5%. When
the beans are at about 224–227 °C, the beans emit a "second crack."
This is the dividing point between medium and dark roasts.
Ada dua ambang batas suhu yang disebut "cracks" yang roasters dengar.
Pada sekitar 205-207 ° C, biji kopi akan memancarkan suara retak. ini
Titik ini disebut "crack pertama" → biji kopi ganda dalam ukuran, menjadi
warna coklat dan mengalami penurunan berat sekitar 5%. kapan
kacang berada di sekitar 224-227 ° C, kacang memancarkan "celah kedua."
Ini adalah titik pemisah antara menengah dan gelap.
JAVA PREANGER COFFEE ADDICT!
Fadillah Satria
Titik ini disebut "crack pertama" → biji kopi ganda dalam ukuran, menjadi
warna coklat dan mengalami penurunan berat sekitar 5%. kapan
kacang berada di sekitar 224-227 ° C, kacang memancarkan "celah kedua."
Ini adalah titik pemisah antara menengah dan gelap.
JAVA PREANGER COFFEE ADDICT!
Fadillah Satria
Comments
Post a Comment